HORECA

FUNPARK

MEPPEN

In Funpark Meppen bestaan schitterende horecafaciliteiten. Naast een Engels café `Cock § Bull` bestaat er een restaurant `zu Alten Werkstatt` en een heus uitgaanscentrum, geheel in maritieme stijl. Tevens bestaat de mogelijk een drankje te nuttigen in ons Kart café.

Cock & Bull

In dit gezellige café in Engelse stijl kunt u heerlijk samen genieten van een drankje . Bij goed weer openen wij natuurlijk onze terrasdeuren met uitzicht op het 4 × 4 behendigheidsparcours.

Deze zaal bied ruimte voor maximaal 200 personen.

FEESTZAAL FUNPARK

De feestzaal in Funpark Meppen kenmerkt zich door 2 thema’s. Zo is een helft van de zaal compleet in maritieme stijl aangekleed en waant men zich op een prachtig cruiseschip. Het decor van de bar bestaat uit een oude scheepsmotor van maar liefst 5 meter hoog!

Het andere gedeelte van deze indrukwekkende zaal is geheel in brouwerijstijl aangekleed met een heuze bierketel als overkapping van de bar. In totaal kunnen hier maximaal 1000 mensen feesten (in combinatie met onze andere ruimtes kunnen we in totaal 1500 verwelkomen)

ZUR ALTE WERKSTATT

In restaurant ´zu Alten Werkstatt‘ kunt u op aanvraag genieten van smakelijke grechten, die vers toebereid worden. Met name voor besloten (bedrijfs)feesten of bruiloften leent deze locatie zich uitstekend.

Deze zaal bied ruimte voor maximaal 200 personen.

SOCIAL-MEDIA

NIEUWBRIEF

CADEAUBON

EVENTS