HORECA

FEESTEN &

PARTIJEN

Een bruiloft, verjaardag of een actieve dag met je gezelschap – Funpark Meppen biedt een unieke ambiance voor actie, plezier en feest. Welk feest u ook voor ogen heeft, vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een onvergetelijke dag!

Cock & Bull

De gezellige Engelse Pub biedt plaats voor 200 gasten. U kunt hier heerlijk genieten van een drankje en een hapje en bij goed weer is het buitenterras geopend met uitzicht op het 4 × 4 behendigheidsparcours.

FEESTZAAL FUNPARK

De feestzaal in Funpark Meppen kenmerkt zich door 2 thema’s. Zo is een helft van de zaal in maritieme stijl aangekleed en waant men zich op een prachtig cruiseschip. Het decor van de bar bestaat uit een oude scheepsmotor van maar liefst 5 meter hoog!

Het andere gedeelte van deze indrukwekkende zaal is geheel in brouwerijstijl aangekleed met een heuze bierketel als overkapping van de bar. In totaal kunnen hier maximaal 1200 gasten feesten!

ZUR ALTE WERKSTATT

Restaurant ´zu Alten Werkstatt‘ is uitermate geschikt voor een familie- of bedrijfsfeest. U kunt hier heerlijk dineren met uw gezelschap na een actieve dag in Funpark Meppen of een gezellige feestavond organiseren.

SOCIAL-MEDIA

NIEUWBRIEF

CADEAUBON

EVENTS