CIRCUIT

FUNPARK

MEPPEN

Altijd al graag coureur willen zijn en zelf op het circuit rijden? Bij Funpark Meppen is dat mogelijk en ben jij de coureur!

Op het geweldige circuit rijdt je zelf in verschillende racewagens en kun je als co-driver ervaren hoe een professioneel coureur de ideale lijn van het circuit op topsnelheid rijdt. Beleef deze race experience en kom zelf rijden op het circuit in Funpark Meppen.

RACEN OP HET CIRCUIT

Altijd al een dag coureur willen zijn en zelf op het circuit willen rijden? Op het Funpark Circuit ben je een dag coureur! Circuit Funpark Meppen organiseert speciaal voor individuele deelnemers en kleine groepen de race-experience. Op dit supersnelle circuit rijd je zelf in verschillende racewagens en ervaar je als co-driver hoe een professionele coureur de ideale lijn van het circuit op topsnelheid rijdt. Beleef de race-experience en kom zelf op het circuit rijden van Meppen of geef iemand een race-experience cadeau en bestel de cadeaubon.

ONDERDELEN

  • PTC Cup
  • Flying Laps
  • Racen in een BMW 325i raceauto
  • Slalomwedstrijd
  • Slippen

Trackday

Met je eigen auto rijden op het circuit is echt een belevenis en misschien wel de eerste stap in een carrière in de autosport. En wil je meteen ook al meer weten over bijvoorbeeld stuur- en remtechnieken of hoe je bochten moet aansnijden, dan gaat er een instructeur van met je mee. Meld je nu aan voor een van onze trackdays!

EISEN

De deelnemers zijn verplicht om een helm te dragen. Niet verplicht maar wel aanbevolen is een KNAF racelicentie. Deze kun je behalen door de 3-daagse cursus te volgen.

Meer informatie via mail info@funpark-meppen.de of T: +49 (0)5932 50400

SOCIAL-MEDIA

NIEUWSBRIEF

CADEAUBON

EVENTS